perjantai 27. toukokuuta 2011

KAKSI

Olen kehittänyt itselleni uuden fantasian. Unelmoin tilanteesta, jossa yksi kalu ensin purskauttaa nesteet sisääni ja heti sen jälkeen pimpsaani työntyy toinen, puhtoinen ja valtavassa erektiossa seisova kulli. Sen luiskahtaessa aukkooni spermat työntyisivät syvemmälle, osa pusertuisi ulos ja kastelisi meidät molemmat.

Ongelma fantasian kuvittelussa on vain se, että kaksi kullia edellyttäisi kahta miestä, eikä minulla ole pienintäkään halua sellaiseen. Ericilläkin on toistaiseksi vain yksi, sinänsä varsin riittävä kulli.

Tiedän, fantasialla ei tarvitse olla mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Oma mielikuvitukseni vain tuntuu hetkittäin vaativan hiukan liikaa todenmukaisuutta toimiakseen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista kuulla, että naisillakin on fantasioita, joissa sisään laukeaminen ja sperma on keskeisessä osassa. Tuntuisi, että niin monelle naiselle kyseessä on vain ylimääräinen sotku ja sivuseikka koko aktissa.
Naisten kuvailemissa seksifantasioissakin sperma jätetään tavallisesti mainitsematta, kun useimmille miehille on taas aika keskeinen ja kiihottavakin juttu mihin se päätyy.

SonjaOh kirjoitti...

Enpä ole itse tullut ajatelleeksikaan asiaa noin. Että sisään laukeaminen ja sperma olisivat miesten "yksinoikeutta" fantasioissa.

Toisaalta en itsekään noista asioista mitenkään erityisemmin kiihottunut aikaisemmin. Vasta viime vuosina olen niihin kiinnittänyt huomiota.