tiistai 15. marraskuuta 2011

SOOLO

Minusta olisi kiihottavaa nähdä Ericin tyydyttävän itseään, mutta ainakaan toistaiseksi hän ei ole innostunut leikittelemään veitikallaan minun nähteni. Uskon kuitenkin vahvasti, että Eric näyttäisi todella kiihottavalta hieroessaan kyrpänsä samettista nupukkaa ja vedellessään kädellään kalunsa vartta. Ja millaista olisikaan, kun hän lopulta puristaisi lemmenliemensä ulos, ruiskauttaisi ne vatsalleen!

Toisaalta en tiedä, kuinka kauan pystyisin katselemaan tuota ihanaa miestä erektiossa oleva kalu kädessään tarttumatta itse sauvaan, joten ehkä onkin parempi, että vain kuvittelen sitä. Sekin riittää saamaan kosteikossani aikaan ihanaa sykähtelyä...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ah, mulla on ihan samanlaisia ajatuksia omasta miehestäni. Kerroinkin niistä hänelle ja hän oli vähän ihmeissään. Kuitenkin viime viikolla hän suostui tähän ihmeeseen kanssani, ja se oli kyllä todella kiihottavaa. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä mahtavin tunne kun ensimmäisen kerran mieheni teki samaa. Koen miehen saamisen todella kihhottavana ja se oli jotain ihanaa ja kauas sen yli :)

Alunperin aloin kirjottamaan kommenttia kiittääkseni aktiivisesta blogista. Kovin moni on jo jäännyt kirjoittajien unholaan eli isoiso kiitos. Olet saannut uuden seuraajan.

SonjaOh kirjoitti...

Kiitos kommenteista arvon Anonyymit ja tervetuloa Puutarhaan! :)