torstai 3. helmikuuta 2011

VÄLINEURHEILUA

Eilen jouduin heittämään varsin mukavan kokoisen, mutta pilalle menneen kesäkurpitsan roskiin. Siitä ajauduin kuitenkin pohdiskelemaan itsetyydytystä ja sen välineitä. Itse olen kai aika tylsä, sillä yksityisinä hetkinäni turvaudun vain suloisen vihreään kaalimatoon ja/tai sormiini. Kerran olen kokeillut suihkua nautinnon tuottajana, sillä suihkuhanamme saa ns. hieronta-asentoon. Mutta juuri mitään muuta en muista kokeilleeni.

Ajatus kondomin sisään työnnetystä kesäkurpitsasta, lenkkimakkarasta tai banaanista on jotenkin irvokas. Siitä huolimatta tunnen hienoista kiinnostusta lähinnä ensin mainittua kohtaan. Todennäköisesti ajatus kumpuaa siitä, että haluaisin tietää miltä tuntuu jokin todella suuri kolossani. Kuitenkaan en tunne sen suurempaa kiinnostusta valtavankokoisia kulleja kohtaan, varmaankin siksi, että pelkäisin sen sattuvan. Ystävällinen kesäkurpitsa voisi kuitenkin toimia, koska sen toimintaa saa säädellä itse.

Toistaiseksi kuitenkin kaalimato ja omat sekä Ericin sormet ovat olleet ihan riittäviä. Sinällään itsetyydytys on minulle pelkkä rentouttava suoritus. Suurimman nautinnon saan edelleen siitä, kun sormilla tuotettu orgasmi tapahtuu Ericin kanssa rakastelun jälkeen.

Ei kommentteja: