tiistai 31. tammikuuta 2012

KALU

Tulee hetkiä, jolloin en saa ajatuksiani irti sinusta. Kun olemme erossa ja ainoa mitä voin ajatella on se, miltä kullisi tuntuisi.

Muistelen miltä se näyttää. Kuinka kiihottava oletkaan maatessasi sängyllä kalu ojossa ja odotat, että kumarrun ottamaan sen suuhuni. Lipaisen sen pulleaa nuppia, imaisen suuhuni ja tunnen kuinka vedät henkeä syvään. Joskus tuntuu, että voisin lipoa kaluasi loputtomiin. Hyväillä sen silkkistä pintaa, puristella ja vedellä, kastella syljellä ja imeä viimeisenkin spermatipan ahnain huulin.

Tai millaista se on, kun olen kuuma ja kostea ja lopultakin työnnät kyrpäsi sisääni. Liioitellun hitaasti tietenkin, ja naurat kun yritän puskea pimpsaani sinua vasten nopeammin, kovemmin, nopeammin! Miten ihanalta se tuntuukaan, kun olen niin märkä, että kalusi luiskahtelee ulos ja on pantava hitaasti, että se pysyy siellä missä pitääkin.

Muistelen jopa sitä, miltä näytät kun kävelet saunan jälkeen kylpytakki päällä olohuoneeseen ja kalusi vilahtelee sen raosta. Kuinka en saa silmiäni irti siitä ihanasta vehkeestä ja kuinka tahtoisin päästä leikittelemään sillä. Silitellä ja suukotella sitä, kunnes se on taas kerran kova ja jykevä.

Sellaisina hetkinä muutama vaivainen sormi ahnaan pimpsan uumenissa tuntuu lähinnä kidutukselta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

uutta tekstiä odotellaan... :)

SonjaOh kirjoitti...

Eikö odottaminen teekin nautinnosta aina parempaa... ;)