perjantai 27. tammikuuta 2012

SUNNUNTAI

Satunnaisena sunnuntai-aamuna makaamme vuoteessa lähekkäin. Minun ei tee sinua erityisemmin mieli, mutta jossain vaiheessa, miltei tottumuksesta, huomaan hierovani peppuani vasten lantiotasi. Kysyt alkoiko minua panettaa, mutten osaa vastata, koska ajatus on juuri vasta tullut mieleeni.

Riisut bokserit ja painat velton kalun peppuani vasten. Pehmoinen iho tuntuu mukavalta ja jatkan kalusi hieromista pyllylläni. Tartut rintoihini ja puristelet niitä, nipistät nännejä ja äkkiä kalusi onkin kovana sojottava patsas reisieni välissä. Käännyn ja nousen päällesi. Pimpsani ahmaisee kullisi ja keinuttelen itseäni hiljaa sylissäsi. Pidät rintojani käsissäsi ja otat toisen nipukan suuhusi. Oi, se tuntuu niin hyvältä että vinkaisen. Pyörittelen itseäni hiljalleen samalla kun imeskelet rintojani. Lopulta nousen pois ja painaudun patjalle viereesi. Tulet päälleni ja painat kalun sisääni takakautta. Kiveksesi läpsähtelevät pakaroitani vasten samalla kun kullisi ui nyt jo vettyneessä vaossani. Kuuluu iloinen maiskahdus kun vedät sen hetken kuluttua ulos.

Käännyn selälleni ja otat toisen nännin suuhusi. Sormesi vaeltavat vatsalleni, turpealle kummulleni ja lipsahtavat sisään kuumaan hetteikköön. Suustasi pääsee voihkaisu kun tunnet miten märkä olen. Ja kohta sellainen pääsee minunkin suustani, sillä sormesi alkaa vikkelästi pyöritellä klitoristani. Välillä upotat sen aukkooni, noudat lisää mettä kostukkeeksi ja sitten sormesi jatkaa tanssiaan. Olen aivan orgasmin partaalla, mutta kevyt kosketuksesi pitää sen vielä poissa. Lopulta en pysty enää estämään itseäni ja laukean kättäsi vasten. Selkäni taipuu kaarelle, kumpuni painautuu kämmentäsi vasten ja kun suutelet minua, parransänkesi saa herkät huuleni kihelmöimään.

Käännät minut kyljelleni ja luiskahdat sisääni. Kalusi on kova ja se luistaa hyvin kolossani. Vapisen ja vaikeroin, sillä olen orgasmin jäljiltä vielä herkkä. Kovin montaa työntöä et kestä ja purskutat voihkien kuuman nesteesi rakoseeni.

Makaamme aloillamme, kalusi yhä syvyyksissäni. Viilenevää spermaa valuu lakanoille kun kalu antaa myöten ja kutistuu. Toteat, että ei tämä nyt mennyt niinkuin piti. Ettei paneminen onnistunutkaan tällä kertaa. Meni rakastelun puolelle.

Ei kommentteja: