lauantai 22. tammikuuta 2011

KARVOJA

Eräänä iltana sain päähäni ajella pois kaikki häpykarvani. Yleensä en sitä tee, koska en tunne oloani kovin kotoisaksi aivan posliinina. Se tuntuu minusta rivolta, eikä mitenkään miellyttävällä tavalla. Mutta nyt päätin tempaista, ihan vain siksi, etten saanut Ericiltä selvää vastausta siihen, pitääkö hän täysin karvattomasta pimpistä vai ei.

Lopputuloksena oli järisyttävän ihanaa seksiä, mutta en osaa sanoa, kuinka suuri vaikutus karvattomuudellani siihen oli. Luultavasti loppujen lopuksi aika pieni. Tosin jälkeenpäin tuntui mukavalta, kun häpykumpuni oli liukkaan sperman peitossa ja tuntui kuin koko käteni olisi uponnut häpyhuulten väliin hieroessani itselleni ravisuttavan orgasmin.

En kuitenkaan usko, että tulen jatkossa pysyttelemään karvattomalla linjalla. Rehellisesti sanottuna, pieni karvatupsu on minusta paljon seksikkäämpi ja kiihottavampi, eikä Ericilläkään tunnu olevan hirveän suuria intohimoja posliinin puolesta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Karvat kunniaan. :)

Olen myös joskus pari kertaa kokeillut posliinia, ja on jotenkin todella kiihottavaa, kun paljas häpy on seksin jälkeen aivan liukas spermasta... Mmmmmm. Mutta se, kun karvat kasvaa takaisin, ei olekaan niin kivaa. Sänki ja punaiset näpyt ovat rumia...