lauantai 20. elokuuta 2011

VEDESSÄ

Unelmoin rakastelusta hiekkarannalla, vesirajassa. Siitä kuinka yllä kaartuu lämpimänä tumma trooppinen yö ja vedestä kostea miesvartalo. Pakarani ja selkäni painautuvat hiekkaan ja aallot vaeltavat laiskasti ylös alas kylkiäni samalla kun kivinen penis tunkeutuu innokkaana sykkivään rakooni. Märkänä kalu työntyy omaan kosteuteeni ja saa minut voihkaisemaan ilosta. Aaltojen tahdissa mieheni työntelee itseään minua vasten ja taivutan selkääni kaarelle. Hiukseni sotkeutuvat vielä lämpimään hiekkaan. Kiedon reidet mieheni ympärille ja lukitsen kalun sisääni. Puristelen sitä lempeästi pimpsani lihaksilla ja saan miehen voihkimaan nautinnosta. Hiekka painuu allamme ja aallot rauhoittuvat sitä mukaa kun meidän tahtimme kiihtyy. Tunnen orgasmin lähestyvän, peniksen jäykistyvän sisälläni entisestään ja lopulta vuotavan nesteensä avoimeen vakooni.

Toistaiseksi fantasiani vedestä ovat toteutuneet yksin suihkussa ja kylpyammeessa. Jälkimmäisessä lilluessa on ollut ihanaa kasata vaahtovuoria rintojen päälle, nipistellä vedestä yksinäisinä vuorina törröttäviä nännejä. Antaa käsien vaeltaa liukkaalla iholla pulleiden reisien väliin, saippuaisen tupsun alle ja törmätä tykyttävään klitorikseen. Hieroa sitä liukkaalla sormella ja tulla posket punoittaen ja vesi ammeen laitoihin pärskähdellen.

Valitettavasti vanhan talon kylpyamme on ollut niin auttamattoman pieni, että miehen kanssa emme ole sinne yhdessä mahtuneet. Saati että mahtuisimme siellä halumme tyydyttämään.

Ei kommentteja: