maanantai 22. marraskuuta 2010

HIMON KIERTOKULKU

Viikon kestänyt kuumeilu ja sitä seurannut kardinaalin vierailu eivät ole tarjonneet parasta mahdollista virikettä blogin päivittämiseen. Nyt kuume alkaa olla poissa ja kardinaalikin pikkuhiljaa pakkaamassa laukkujaan, joten sanottavaakin saattaa taas löytyä. Ja ennen kaikkea tehtävää makuuhuoneen puolella.

En ole useaan vuoteen käyttänyt hormonaalista ehkäisyä, mutta vasta viimeisen vuoden aikana olen oppinut tunnistamaan kuukautiskierron vaiheita ilman, että tarkistan sen kalenterista. Tai lähinnä huomaan, koska menkkoihin on aikaa pari viikkoa, koska silloin tunnen itseni seksikkääksi ja mieleni tekisi panna jatkuvasti. Sen sijaan taas noin viikkoa ennen kardinaalin saapumista, mikään voisi tuskin kiinnostaa vähempää kuin seksi. Samoin on parina ensimmäisenä vuotopäivänä. Sen jälkeen asia alkaa taas pikkuhiljaa ja enenevässä määrin kiinnostaa. Mutta hassuahan se on, että näin vanhaksi piti elää, ennen kuin tämän kiertokulun tunnistin.

Menkkojen aikana emme Ericin kanssa yhdyntää harrasta, lähinnä kai siksi, että minua ei asia silloin suuremmin kiinnosta ja että se on turhan sotkuista. Kaikenlaista hiplailua harjoitamme kylläkin ja toisinaan, jos lämmittely tuntuu menevän liian pitkälle, otan häneltä suihin. Sitä Eric ei tosin koskaan itse pyydä, sillä näissä asioissa hän on herrasmies. Poskeenoton pyytäminen tuntuisi hänestä todennäköisesti liian rivolta ja alentavalta minua kohtaan, huolimatta siitä, että tietyissä tilanteissa saattaisin itse pitää sitä jopa kiihottavana. Toisaalta olen myös kiitollinen ettei hän tee niin. Aikaisemmista kokemuksistani johtuen tiedän, että ottaisin sellaisen kuitenkin melko helposti painostuksena ja ahdistuisin siitä.

Ja lopuksi jotain ihan muuta. Bloggerin tilasto-toiminto ystävällisesti kertoo minulle, että Salaisessa puutarhassa on ollut ruuhkaa. Tervehdin ilolla kolmea julkista lukijaani sekä tietysti kaikkia muitakin. Ja uskaltadun esittämään kysymyksen: mistä juuri sinä haluaisit Salaisessa puutarhassa lukea?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ensinnäkin haluan sanoa, että kirjotat ihan älyttömän taitavasti ja ennenkaikkea kiihottavasti !! Juuri noita kuvailuja teidän yhteisistä kauniista hetkistänne on todella mukava lukea :) keep goin sis!