tiistai 2. marraskuuta 2010

LEMPINIMIÄ

Totesin Ericille jälleen kerran, että hänen kullinsa on ihana. Hänen mielestään olin rivo, kun sanoin niin.
"Millä nimellä mun sitten pitäisi sitä kutsua? Meisseliksi vai?" minä kysyin.
"Se kuulostaa liiaksi työkalulta."
"No penis sitten?"
"Ääh... liian virallinen."
Eric hiljentyi miettimään ja minäkin kävi läpi vaihtoehtoja. Lopulta hän sanoi:
"Pikku-pupu?"

Repesimme molemmat nauruun. Ajatuskulku olisi ollut sinänsä looginen, että tapanani on toisinaan kutsua Ericiä pupukseni. Mutta peniksen kutsuminen pikku-pupuksi lienee jo vähän liikaa ja liippaa turhan läheltä sitä, kun Kate Hudsonin roolihahmo How to Lose a Guy in 10 Days -elokuvassa kutsuu Matthew McConaugheyn esittämän tyypin penistä Princess Sophieksi... Ei näin. Etenkin, kun minun tarkoituksenani on pitää tämä mies, eikä hankkiutua hänestä eroon.

Mutta miten sitten? Penis kuulostaa niin kliiniseltä. Kalu on jotenkin kova ja kylmä. Kyrpä hiukan turhan rietas. Pippeli liian lapsellinen. Eikä se kullikaan niin kovin toimiva ole. Saati sitten nämä jormat ja jortikat ja meisselit sun muut humoristisemmat nimitykset.

Erotica-kirjassa esitellään 69 kiihottavaa kirjaklassikkoa. Loppuun on myös koottu lista kiertoilmauksista, joita kirjoissa on mm. peniksestä käytetty. Jostain syystä lihaisa aura, sokeritanko, komentosauva tai miehuuden lempikappale eivät kuitenkaan kuulostaa yhtään sen paremmin suuhun sopivilta kuin pikku-pupukaan.

Rakkaalla lapsella on paljon lempinimiä, mutta mikä niistä sitten sopisi parhaiten käyttöön? Kas siinäpä pulma.

Ei kommentteja: